Airco of warmtepomp nodig? U bent aan het juiste adres.

Maak kennis met de professionele aanpak van de specialist uit Belsele… Wim Van Hoey.

Hallo, Ik ben Wim Van Hoey  bestuurder van Van Hoey Wim Bv.

Ik ben als eerste in bijberoep begonnen als elektricien/koeltechnieker omdat ik wat in een sleur zat bij mijn werkgever. Ik ging niet vooruit, bleef een beetje hangen. Stilstaan is niet echt een goede oplossing als je vooruit wilt en met de technieken bezig bent. In 2018 heb ik dan de stap gezet om volledig op zelfstandige basis verder te werken. Waar ik tot op heden nog geen moment spijt van heb gehad.

Tot nu toe werk ik nog altijd alleen, ben ik het aanspreekpunt van bij het begin tot einde van de offerte en tot en met de montage. Ik zit wel in mijn gedachten om personeel aan te werven en op te leiden. Alleen spijtig dat er zo weinig interesse is bij de jongeren en dat de kennis of het niveau niet meer is zoals toen ik 25 jaar geleden van school ging.

Mijn bedrijf is gecertificeerd in de koeltechniek en ook de persoon zelf die aan de koelinstallaties en warmtepompen werkt heeft zijn certificaat.

In juni 2023 heb ik mijn recert 06558 voor warmtepompen gehaald wat een grote meerwaarde is voor mijn klanten die subsidies willen aanvragen.

Al mijn installaties worden netjes afgewerkt met oog voor detail, ben secuur op mijn werk, moet niet goed zijn maar perfect. Geen enkele installatie is mij te groot of te klein. En ik zit er niet mee in om mij verder te verplaatsen dan het Waasland of Antwerpen.

Ook voor onderhoud en herstellingen geef ik een goede service. Ik wil steeds de klant zo snel mogelijk helpen wanneer het echt dringend is.

Ik heb graag tevreden klanten en een goede verstandshouding.

In mijn vrije tijd hou ik mij meestal bezig met hengelen zowel op zoet als zout water. Ik hou van exotische reizen om even tot rust te komen. Motorrijden is ook een van mijn passies waardoor ik al een groot deel van Europa heb doorkruist.


WAARVOOR KAN U BIJ WIM TERECHT?

U kan een beroep doen op elektro- en koeltechnicus VAN HOEY WIM voor allerhande projecten en aanpassingen in bestaande woningen of nieuwbouw.
Daarnaast plaatst  Wim ook installaties in de context van renovatieprojecten. Van de kleinste nazichten, reparaties of elektrische schema’s tot en met de volledige projectaanpak van een elektriciteitsinstallatie vanaf nul tot en met de keuring.
VAN HOEY WIM is uw geknipte vakman in  airco, koeling en warmtepompen.

VAN HOEY WIM staat u bij als expertinstallateur warmtepomptechnieken. Zowel voor bedrijven als in privéwoningen kan de installatie van warmtepompen een nuttige, duurzame én comfortabele investering zijn.

Deze vakman met ruim 15 jaar ervaring is een expert op het vlak van adviseren, installeren en optimaliseren van warmtepompen. Zowel in woonhuizen als in bedrijfspanden bieden ze meer woon- en werkcomfort. Daarnaast plaatst Wim ook airco’s in nieuwe of bestaande panden om het binnenklimaat te optimaliseren.

Met een warmtepomp kiest u voor een duurzame techniek. Er kan geopteerd worden voor zowel lucht/lucht als lucht/water warmtepompen. Daarbij wordt een zuinige en absoluut betrouwbare werking van uw installatie verzekerd. Bij de installatie wordt er steeds uiterst veel rekening gehouden met uw interieur. Kabels en leidingen worden netjes en vakkundig weggewerkt. Contacteer Wim voor meer info.

Back to top